לביבות סלק ירוק, טעימות וקלות להכנה
מתכון ללביבות סלק ירוק, מדהימות וטעימות בטירוף

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 תפוח אדמה קלוף
1 קישוא
1 בצל
5 עלי סלק ירוק (מנגולד)
3 שיני שום כתושות
5 גבעולי כוסברה קצוצים דק
3 כפות קמח
קורט מלח
קורט פלפל
1/2 כפית אגוז מוסקט
2 ביצים L
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 גוררים במגררת את תפוח האדמה, הקישוא והבצל אל קערה רחבה
2 סוחטים היטב מהנוזלים. ומניחים בקערה
3 חותכים את החלק הירוק של עלי הסלק לרצועות דקות ומוסיפים אל הקערה
4 מוסיפים את הקמח, התבלינים והביצים ומערבבים היטב
5 מחממים שמן במחבת רחבה
6 יוצקים בכף מהעיסה ומניחים במחבת ומשטחים
7 מטגנים את הלביבות, עד להזהבה משני הצדדים