קוביות חלווה – קוקוס של אסטלה
אסטלה עם מתכון לחטיפים מפנקים שאפשר להכין בבית ונראים כאילו נקנו בפטיסרי יוקרתי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לשטרוייזל
70 גרם קמח כוסמין (מלא או לבן)
70 גרם חמאה קרה בקוביות
70 גרם סוכר חום דמררה
לקוביות חלווה – קוקוס
100 גרם ממרח חלווה – קוקוס
40 גרם סירופ גלוקוז מומס
אופן הכנה
1 מכינים את השטורייזל: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחדיו את כל החומרים עד שמקבלים תערובת פירורית.
2 מעבירים למגש עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל °150 כ-10-12 דקות עד שמתקבל גוון זהוב.
3 מקררים היטב.
4 מכניסים את השטרוייזל המוכנים יחד עם ממרח החלווה – קוקוס וסירופ הגלוקוז לקערת ומערבבים את החומרים יחד עד לאיחוד.
5 משטחים בתבנית סיליקון בצורת קוביות ומקררים היטב.
6 מחלצים מהתבנית וטובלים בקוקוס טחון.
*אפשר להגיש בניירות אריזה צבעוניים.
