לביבות בריאות ואפויות בתנור ב- 5 דקות עבודה

לרגל חג החנוכה, קבלו מתכון חג בריא, פשוט וקל, ללביבות קישואים, דלעת ותפוח אדמה אפויות ודלות בקמח שיגרמו לכל האורחים שלכם ללקק את האצבעות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 קישואים (שטופים, עם הקליפה)
2 תפוחי אדמה קלופים
200 גרם דלעת (ללא קליפה)
2 ביצים
1/2 גביע יוגורט 3%
6 כפות קמח תופח
מעט מלח לפי הטעם
מעט שמן זית לשימון התבנית
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל- 200 מעלות
2 מגררים את הקישואים, הדלעת ותפוחי האדמה בפומפייה עבה
3 מערבבים את הירקות בקערה ומוסיפים את היוגורט, הביצים, הקמח והמלח
4 אופים בתנור עד להשחמה. מומלץ לאפות בתבנית שקעים משומנת קלות אבל אפשר גם על נייר אפיה בתבנית רגילה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות