חרוסת מושלמת לפסח של ארז שאול

מתכון לחרוסת לחג הפסח המוגשת על עלי אנדיב שמקפיצים את המנה. מתכון של ארז שאול שאוהב לקצר תהליכים במטבח עם מוט בלנדר בראון

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חופן אגוזי מלך
חופן פיסטוקים קלופים טבעיים
תפוח גרנד סמית׳ קלוף
5-6 תמרים מג׳הול
מעט קינמון
כף סילאן
שוט יין אדום
עלי אנדיב
מצה חתוכה לריבועים
אופן הכנה
1 מכניסים את כל מרכיבים החרוסת למיכל קיצוץ של בראון
2 טוחנים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד, אם רוצים דליל יותר מוסיפים עוד קצת מים, אם סמיך יותר עוד תמרים.
3 מרכיבים: מפרידים עלי אנדיב אחד אחד, בזהירות שלא יקרעו.
4 בעזרת 2 כפיות מניחים מעט חרוסת במרכז כל עלה.
5 נועצים קובית מצה בכל חרוסת.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם