שקיות נשנושים לארוחות ביניים של אפרת אנזל
אפרת אנזל בכל מה שאתם צריכים כדי להעביר את הרצון לנישנושים בדרך הבריאה ביותר
זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דק'
כשרות
פרווה
מתכון שהולך טוב עם בירה לאגר ?
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
אגוזי ברזיל
4 שקדים
4 אגוזי מלך
4 אגוזי קשיו
אפשר לפנק גם בכמה צימוקים או תמר
יוגורט 3% עם טחינה גולמית וסילאן
תפוצ’יפס תפוחי עץ
מעט חמאה
מעט סוכר חום
אופן הכנה
1 מחממים תנור לחום נמוך (110- 100 מעלות)
2 פורסים תפוחים דק ככל שניתן ומסדרים בשכבה אחת על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה
3 מברישים במעט חמאה, מפזרים מעט סוכר (אפשר גם אבקת סוכר)
4 מעבירים לתנור ומייבשים כשעה וחצי
5 מצננים. התפוחים יהפכו לקריספים רק לאחר שיתקררו.** חשוב: לא להכניס את תפוחי העץ המיובשים לקופסא לפני שהתקררו, כי הם יאבדו מפריכותם
