מאפה דייניש אישי כמו של קונדיטוריה

השילוב המושלם של שמרים וקרם פטיסייר תכינו בבית וכל השכונה תבוא לשאול מה זה הריח המדהים הזה

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
500 גרם בצל עלים קפוא (מופשר לפי הוראות יצרן)
לקרם פטיסייר:
8 חלמונים
3 1/4 כוסות חלב
3/4 כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל
7 כפות קורנפלור
150 גרם חמאה
חופן צימוקים
אופן הכנה
בצק:
1 מחממים תנור ל180 מעלות
2 לוקחים 2 יריעות של בצק עלים, חותכים אותן ל-4 ריבועים שווים בגודלם ומסדרים על תבניות האפייה מרופדות
3 כל חלק מרדדים למלבן גדול בעובי 1/2 ס"מ, מורחים מחצית מכל מלית, מגלגלים לכרוכית וחותכים ל- 12 פרוסות
4 מניחים על נייר אפייה, מברישים בביצה טרופה, מתפיחים כחצי שעה ואופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה
לקרם הפטיסייר:
1 מרתיחים חלב בסיר עם תמצית וניל ומערבבים
2 בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים, הסוכר והקורנפלור
3 יוצקים את החלב הרותח על תערובת הביצים ומערבבים היטב
4 לוקחים מססנת ומעבירים דרכה את הקרם בחזרה לסיר. מבשלים על אש נמוכה, תוך כדי בחישה מתמדת בעזרת מטרפה, עד להיווצרות קרם סמיך, במשך כ-4 דקות
5 מורידים מהאש, מוסיפים חמאה וטורפים היטב עד לקבלת קרם אחיד
6 מעבירים את הקרם לקופסה, מצמידים לקרם ניילון נצמד (שלא יווצר לנו קרום) ומכניסים למקרר לשעתיים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: