המבורגר מבשר טחון – להכין בקלות בבית

אוהבים המבורגר? גם אנחנו! מתכון לקציצות המבורגר מושלמות מבשר טחון שמכינים בבית

מתכון ל-4 סועדים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

להמבורגר
600 גרם בשר בקר טחון
1 כפית פלפל שחור גרוס או טחון
0.5 כפית מלח ים
1 כף שמן לטיגון
4 לחמניות המבורגר
אופן הכנה
ההמבורגר:
1 מניחים את הבשר בקערה גדולה. מוסיפים פלפל שחור גרוס (לגדולים) או טחון (לילדים) ומלח.
2 לשים בידיים במשך חמש דקות.
3 יוצרים המבורגרים בעזרת פורמה (למשל, קופסת טונה ריקה, פתוחה משני צדדיה ושטופה).
4 מכניסים את ההמבורגרים למקרר לחצי שעה עד שעתיים, על מנת שיהיו יציבים יותר.
5 מוציאים מהמקרר רבע שעה לפני ההכנה.
6 משמנים מחבת במעט שמן. מניחים את ההמבורגר ומטגנים שלוש דקות מצד אחד. הופכים, מטגנים דקה, מכסים וממשיכים לטגן למשך שתי דקות נוספות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות