עוגיות שלג דובשניות של מיקי שמו
עוגיות דבש לאחר הצום ובכלל ליד הקפה . הכנתן דומה מאוד לעוגיות ה”שוקולד המושלגות”- נסדקות מאוד בגמר אפייתן..
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
200 גר’ חמאה
1/2 כוס סוכר (100 גר’)
1/2 כוס סוכר דמררה (100 גר’)
1/2 כוס דבש (160 גר’)
2 ביצים “L”
4 כוסות קמח (560 גר’) קמח לחם
2 שקיות אבקת אפיה
קורט מלח
קורט קינמון
קישוט
1/2 כוס אבקת סוכר. (60 גר’ם)
אופן הכנה
מכינים את העוגה
1 מקציפים חצי כוס סוכר וביצים יחד
2 מוסיפים שמן בזרם דק ומיד לאחר מכן את המים
3 מערבבים את כל היבישים ביחד ומוסיפים לאט לאט לתוך המסה
4 אופים בתנור שחומם מראש על 170 מעלות ל40 – 45 דקות
מקשטים
1 מורחים מעל ממרח קינדר חלב וחותכים לקוביות שוות
2 מקשטים כל קוביה בצורה שונה: ורודה, עם סוכריות צבעוניות, עם נשיקות, עם קליק, עם זילוף לבן, מרשמלו וכו
