גלידת מנגו ביתית – מתכון קל להכנה עם 2 מרכיבים בלבד
מתכון פרווה, טבעוני ובריא עם 2 מרכיבים בלבד של מנגו ליאן, מהערבה וקרם קוקוס – תוך 10 דקות יש לכם גלידה בריאה להכין עם הילדים בקיץ
בשיתוף מנגו ערבה
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
4 שעות (כולל הקפאה של המנגו)
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
גלידת מנגו
2 מנגו ליאן, מהערבה
0.5 כוס קרם קוקוס
אופן הכנה
1 קולפים ומגלענים את המנגו.
2 חותכים את המנגו לקוביות ומקפיאים עד להקפאה מלאה כ 3-4 – שעות.
3 במעבד מזון טוחנים את המנגו והקרם קוקוס למרקם חלק ובתיאבון!
כמה גרם יוצא המנגו? (קניתי קפוא וחתוך)
תהילה says:
בין 300-400 גרם
בין 300-400 גרם
adi says:
קרם קוקוס קר או בטמפרטורת חדר ? והאם כל הקופסא כולל נוזלים או רק קרם לבן ?
קרם קוקוס קר או בטמפרטורת חדר ? והאם כל הקופסא כולל נוזלים או רק קרם לבן ?
רותי says:
בטמפרטורת החדר. כל הנוזלים. שיהיה בהצלחה!
בטמפרטורת החדר. כל הנוזלים. שיהיה בהצלחה!
avi says:
מה הכמות של הקרם ומנגו?
שרה says: