גלידוניות וניל ולוטוס
אוהבים גלידוניות? אוהבים מתכונים פשוטים? הגעתם למתכון הנכון. מתכון של גלידוניות לוטוס ווניל מטריפות וטעימות ברמות! בתיאבון.

זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
יום 1, 12 שעות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
גלידה
1/2 כוס גבינת שמנת
400 מ"ל חלב 3%
3 כפות סוכר לבן
1 כפית תמצית וניל
בסיס
150 גרם עוגיות לוטוס
50 גרם חמאה מומסת
ציפוי
300 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
1 מכינים את הגלידה: יוצקים את מרכיבי הגלידה לכוס הערבול של נינג’ה קרימי ומערבבים היטב.
2 מקפיאים למשך 24 שעות.
3 מכינים את הבסיס: טוחנים במעבד מזון עוגיות לוטוס. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים. מהדקים היטב בעזרת כף לתחתית תבנית מרובעת (20*20) מרופדת בנייר אפייה.
4 לאחר שהגלידה הייתה לילה במקפיא מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
5 יוצקים את הגלידה על הבסיס ומחזירים למקפיא לכמה שעות או ללילה להתייצבות מלאה.
6 מחלצים את הגלידה מהתבנית, מיישרים את דפנות בסכין, וחותכים לקוביות קטנות.
7 מצפים את הגלידוניות: ממיסים שוקולד על בן מארי. מניחים קובייה של גלידה בתוך קערת השוקולד מומס, מצפים אותה מכל הכיוונים ומניחים על גבי נייר אפייה. מכניסים להקפאה שוב.
8 כשהשוקולד מתייצב מגישים מיד.