קינוח ליום העצמאות: קאפקייקס בצורת ברביקיו של איה תמם
עוגות קאפקייקס אישיות בעיצוב מיוחד בצורת "מנגל" שמתאימות ליום העצמאות או לחגיגות. מתכון של איה תמם "עוגאיה"
מרכיבים
אופן הכנה
1 חותכים את סוכריות הגומי ונחתוך לקוביות קטנות.
2 משפדים את הקוביות על גבי קיסם או שיפוד קטן.
3 ממיסים שוקולד (עדיף צימקאו) ומציירים בעזרת שקית זילוף על גבי שקף או נייר אפייה, באמצעות שבלונה שיצרנו.
4 מחכים מספר דקות עד שהשוקולד יתקרר במקרר.
5 מכינים קצפת יציבה בעזרת שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג וצובעים אותם בשני צבעים, צהוב ואדום.
6 את השמנת הצבעונית מכניסים אל תוך שקית זילוף עם צנתר כוכב בפעימות. מעט צהוב ואז אדום. וכך שוב מעל, מעט צהוב ושוב אדום. מזלפים בצורה מעגלית ממרכז הקאפקייקס כלפי חוץ.
7 מניחים את השוקולד שהתקשה, את שיפוד סוכריות הגומי, ולסיום ניתן לצרף נקניקיה קטנה עשויה בצק סוכר אדום ופסים שחורים שציירנו באמצעות טוש אכיל.
