סלט ישראלי עם טחינה ירוקה וקרעי פיתה של אבי ביטון
סלט ישראלי עם עגבניות, מלפפון, בצל, קרעי פיתה וטחינה ירוקה – פשוט וטעים מתוך התוכנית “סופר שף”.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לסלט:
1 בצל
2 עגבניות
2 מלפפונים
1 צרור פטרוזיליה
1 לימון
1 צרור נענע
לטחינה הירוקה:
3/4 טחינה גולמית
1 צרור כוסברה
1 שן שום
1 לימון
1 צרור פטרוזיליה
3 עלי נענע
מעט כמון
לקוביות פיתה וזעתר:
פיתה
שמן רגיל
3 כפות זעתר
אופן הכנה
לסלט:
1 לקצוץ את כל הירקות לסלט הישראלי ולשים בקערה.
לטחינה:
1 הכניס את כל המרכיבים לבלנדר מוט.
להכנת קרעי הפיתה:
1 לחתוך את הפיתה לקוביות.
2 לטגן את הקוביות בשמן עמוק
3 לתבל בזעתר
4 לפזר את הטחינה וקוביות הפיתות על הסלט ולהגיש.
