אטריות אודון וטוביקו של לאון אלקלעי
כשהמטבח היפני והמטבח האיטלקי נפגשים בידיים של לאון אלקלעי – מובטחת מנה טעימה מאד על הצלחת

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
שמן צ‘ילי לפי הטעם
1 חבילת אטריות אודון
1 כוס ציר עוף
מלח
1 חופן כוסברה קצוצה
1 כפית גדושה טוביקו ירוק או אדום
אופן הכנה
1 שמים במחבת שמן צ‘ילי ומעט ציר ומבשלים עד לרתיחה.
2 מוסיפים את האטריות.
3 מוסיפים מעט ציר עוף ומצמצמים.
4 מוסיפים חופן כוסברה.
5 טועמים ומתקנים עם מלח לפי הטעם.
6 מעבירים לצלחת הגשה, בוזקים כוסברה ומעטרים בטוביקו.