מעורב ירושלמי ביתי

מתכון קלאסי וקל להכנה למעורב ירושלמי שטעים לאכול בפיתה וגם על צלחת

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים ל-2-4 מנות:
200 גרם כבדי עוף מנוקים
200 גרם טחולי עוף (לא חובה)
200 גרם לבבות עוף
250 גרם פרגית או חזה עוף
2 בצלים לבנים, פרוסים לטבעות דקות מאד
1 כפית מלח
1 כף מחוקה סומק
1 כף מחוקה כורכום
ניתן להוסיף כפית כמון וכפית פפריקה אם רוצים
שמן זית
להגשה ומקסימום חוייה: פיתות, טחינה, עמבה, עלי עוסברה/פטרוזיליה/בצל ירוק, פרוסות עגבנייה
אופן הכנה
1 קוצצים את חלקי הבשר לקערה, מוסיפים את התבלינים והמלח ומעט שמן זית. מערבבים היטב ושמים בקירור לשעה לפחות
2 על מחבת ברזל לוהט מטגנים את הבצל הקצוץ, כאשר מזהיב מוסיפים את חלקי הבשר ומגטגנים 4-5 דקות תוך כדי ערבוב
3 ניתן להגיש בתוך פיתה עם שלל התוספות או להגיש על פיתה פתוחה על צלחת

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות