קוקטייל קנטאקי מיול

אין כמו קוקטייל אמריקאי מיושן וחזק לצד הבשר. קוקטייל חזק, מתובל, מרענן ומתקתק שישתלב נהדר עם טעמי הבשר הצלוי.

בשיתוף הכרם

מתכון של המיקסולוג דניאל קיסלסי

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

60 מ"ל ג'ים בים לבן
שפריץ מיץ לימון
בג'ינג'ר ביר תומס הנרי
לקישוט: נענע וכוכב אניס
אופן הכנה
1 לכוס מלאה בקרח למזוג את המרכיבים.
2 לסגור את הכוס בג'ינג'ר ביר תומס הנרי ולערבב
3 לקשט בתפרחת נענע יפה וכוכב אניס.
4 לחיים!

*צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם