עוגיות שוקולד צ'יפס לבן ושוקולד קינדר נמס

יש מצב שזה המתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס הכי טעים (וקל) שהכנו אי פעם – כי במקום שוקולד צ'יפס – שמנו חתיכות של אצבעות שוקולד קינדר

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

115 גרם חמאה מומסת
150 גרם סוכר חום
115 גרם סוכר לבן
1 ביצה גדולה
1 כפית תמצית וניל
180 גרם קמח
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
100 גרם שוקולד צ'יפס לבן
150 גרם שוקולד קינדר, שבור לקוביות
אופן הכנה
1 מערבבים חמאה מומסת וסוכרים
2 מוסיפים ביצה ומערבבים
3 מנפים קמח לתערובת, מוסיפים תמצית וניל, סודה לשתייה, מלח ומערבבים
4 מוספים שוקולד צ'יפס לבנים וקוביות שוקולד קינדר ומערבבים לעיסה אחידה
5 יוצרים עיגולים ומניחים על תבנית אפייה
6 מחממים תנור ל-160 מעלות ואופים במשך 8-10 דקות
7 העוגיות עשויות להראות תפוחות ולא מבושלות כשיצאו מהתנור, אך עם הצינון הן הופכות לשטוחות ומדהימות!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות