פירמידת נשיקות פרחים מבצק סוכר כשרה לפסח

מתכון של איה תמם לפרימידת נשיקות גבוהה ומרשימה של פרחים מבצק סוכר. קינוח טעים, מרשים וכשר לפסח!

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
4 וחצי שעות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למרנג:
500 גרם חלבון
1 קילו סוכר
50 גרם אבקת סוכר
צבע מאכל ורוד
לפרחים מבצק סוכר:
200 גרם בצק סוכר
צבע מאכל לפי הצורך
חותכני פרחים
לציפוי והדבקה:
200 גרם צ'ימקאו
אופן הכנה
למרנג:
1 במיכל בין-מרי (קערה עמידה לחום) שמים את החלבונים והסוכר. מחממים את התערובת עד שהסוכר נמס לחלוטין. בודקים שאין גרגרי סוכר בעזרת אצבע.
2 מעבירים את התערובת למיקסר ומקציפים על מהירות גבוהה במשך 6 דקות עד שהמרנג יציב. מוסיפים 50 גרם אבקת סוכר ומעט צבע ורוד לצורך יצירת גוון בהיר במהלך ההקצפה.
3 מחלקים את המרנג לשלוש קערות. מוסיפים לכל קערה צבע מאכל – בכל קערה מוסיפים מעט גוון ורוד מכסים את הקערות בניילון נצמד כדי למנוע חשיפה לאוויר.
4 מתחילים לזלף את המרנג בצבע הוורוד הבהיר בעזרת צנתר כוכב וצנתר משונן, יוצרי זילופים בצורת כוכבים ורוזטות.
5 לאחר מכן, מעברים לצבע הוורוד הבינוני ולבסוף לצבע הוורוד הכהה.
6 מכניסים את התבניות לתנור מחומם ל-70 מעלות למשך 3-4 שעות. חשוב לפתוח את התנור מעט (לשים סכין בחריץ) כדי למנוע הצטברות לחות.
הדבקת הנשיקות לקונוס:
1 לאחר שהנשיקות התייבשו לחלוטין, מתחילים להדביק אותן על גבי הקונוס, מתחילים מהבסיס.
2 מחממים את הצ'ימקאו בפולסים במיקרוגל. ממלאים אותו בשקית זילוף ומזלפים על הנשיקות לצורך הדבקה.
3 מדביקים את הנשיקות בשורות מסודרות, כל שורה צמודה לשנייה עד שממלאים את כל הקונוס.
4 אם יש חורים בין הנשיקות, מכסים אותם בעזרת פרחים מבצק סוכר.
5 מרדדים את בצק הסוכר לעובי דק ומציירים פרחים בעזרת חותכני פרחים. מדביקים את הפרחים בין החריצים עם שוקולד צ'ימקאו.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם