כנאפה פיסטוקים של קרן ואיציק קדוש – להכנה בבית!
מי לא אוהב כנאפה? הקינוח המושלם והמנאץ’ האולטימטיבי עכשיו בקלות להכנה במטבח הביתי שלכם!
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
מחבת בקוטר 22-24
לכנאפה:
120 גרם חמאה מומסת
2 כפות סוכר
150 גרם שערות קדאיף
100 גרם מוצרלה פרסקה (כדור)
2 כפות גבינת ריקוטה קלאסית
1 מי סוכר (חצי כוס סוכר, חצי כוס מים) + כף דבש
1 ורדים מיובשים לקישוט
100 גרם פיסטוק
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה את גבינת המוצרלה פרסקה יחד עם הריקוטה
2 במחבת נפרדת יוצקים מעט חמאה ומפזרים כף סוכר
3 מוסיפים את הפיסטוקים בצורה צפופה ואחידה
4 לוקחים את שערות הקדאיף, שופכים עליהם את יתר החמאה המומסת ומפרידים בידיים
5 מניחים מחצית מהשערות על משטח הפיסטוקים ומפזרים עליהן בצורה אחידה את הגבינות
6 מכסים בעזרת המחצית השנייה של שערות הקדאיף
7 את המחבת שמים על אש נמוכה ומתמידים בתזוזה של המחבת למשך כמה דק’
8 מכסים את המחבת ברדיד אלומיניום כדי שהאדים ימשיכו לאפות את כל הכנאפה
9 בעזרת צלחת הופכים את התערובת וצולים את הצד השני למשך כמה דק’
10 מורידים מהאש ומעבירים לצלחת
11 יוצקים את מי הסוכר ומפזרים את הורדים המיובשים
