קולוקוטס כיסוני גבינות ובטטה של מיקי שמו
כיסוני בצק במילוי משגע של גבינות ובטטה לצד מתבלים נהדרים שישדרגו לכם את הביס מתוך “אופים עולם” עם מיקי שמו וירדן הראל – פרק קפריסין
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבצק
600 גרם קמח
80 מ”ל שמן זית
300 מ”ל מיץ תפוזים
½1 כפיות מלח
למלית
300 גרם בטטה
עירית
250 גרם פטה
250 גרם גבינת ניו יורק
מלח
פלפל שחור
שמן זית
אופן הכנה
1 שמים בשקית זיפלוק את הבטטה הקלופה יחד עם השמן זית והתבלינים ומבשלים בסיר מים חמים בשיטת הוואקום עד לרכות.
2 מכינים את הבצק: מערבבים במיקסר את כל החומרים יחד עד לקבלת בצק אחיד.
3 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לנוח חצי שעה.
4 מערבבים את כל החומרים ביחד של המלית.
5 מחלקים את הבצק ל 20 יחידות במשקל 50 גרם.
6 מרדדים כל חלק מניחים כפית מן המלית סוגרים את המאפה ואופים בחום 200 מעלות למשך 25 דקות.
