קובה עירקית של אור סיונוב
הרבה לפני שמלהקי “האח הגדול” גילו את אור סיונוב, אנחנו גילינו את הקובה שלה ועכשיו גם אתם יכולים ליהנות מהמתכון!
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבצק :
1 כוס בורגול
1 + 3/4 כוס מים
חצי כוס קמח
למילוי :
250 גרם בשר טחון
בצל בינוני קצוץ
עגבניה קצוצה (אופציונאלי)
בהרת (תערובת תבלינים)
פפריקה אדומה מתוקה לצבע
מלח, פלפל ותבלינים שאוהבים
אופן הכנה
אופן הכנת הבצק :
1 מערבבים את הבורגול יחד עם כוס מים ומניחים בצד ל – 2 דקות
2 מרוקנים את המים ומוסיפים את הקמח, מוסיפים תוך כדי ערבוב עוד ¾ כוס מים
3 מניחים את הבצק לנוח רבע שעה
להכנת המילוי :
1 מטגנים את הבצל עד שהוא זהוב, מכניסים את הבשר למחבת ומערבבים יחד
2 מוסיפים: פפריקה, בהרת (תערובת תבלינים), קורט מלח, קורט פלפל
3 ניתן להוסיף עגבניה קצוצה
הכנת הקובה:
1 עוטפים את כדורי הבשר עם הבצק שיצרנו מהסולת בעטיפה דקה
2 מרטיבים את היד מדי פעם בעת עטיפת הבשר
3 ניתן להקפיא את הקובות ובלבד שהן לא תגענה זו בזו (שלא תדבקנה)
4 מכינים סיר עם שמן עמוק ומטגנים

מושלם והיא בכלל מדהימה
תודה על המתכון ועלייך!
תודה על המתכון ועלייך!
שיר says: