כדה – לחם כורדי מושלם של אביב משה
מתכון שעובר מדורי דורות ואביב משה מחליט לחשוף לכם אותו, ההכנה מהירה במיוחד!
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבצק:
1 ק”ג קמח
1 כפית מלח
10 גרם שמרים (1 כף שטוחה)
2 כוסות מים
למילוי:
1 גביע קוטג’
200 גרם גבינת בולגרית קוביות
אופן הכנה
לבצק:
1 מערבבים את כל חומרי הבצק ונותנים לו לנוח כ-30 דקות
למילוי:
1 מערבבים את כל חומרי המילוי
1 לאחר המנוחה יוצרים מהבצק כדורים קטנים ומרדדים כל כדור לעיגול שטוח
2 מניחים במרכז כל כדור מרודד את המילוי וסוגרים לצורת חצי סהר
3 מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים כל חצי סהר כ – 3 – 2 דקות מכל צד
