בחושה לימון עם גלייז קלה להכנה

מתכון לבחושה לימון עם גלייז נוסטלגית קלה להכנה בזכות מיקסר קנווד שף, המיקסר ששוקל, מתפיח ואפילו מאדה את הבצק. שדרגו את המטבח שלכם.ן עם מיקסר שף של קנווד

צילום: קאי מיליכוב
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 ביצים
200 גרם / כוס סוכר
180 גרם / כוס ורבע קמח
180 גרם חמאה רכה
גרידה מלימון 1
כפית מחית וניל
לסירופ סוכר:
125 גרם/ חצי כוס מיץ לימון
200 גרם / כוס סוכר
לגלייז לימון:
200 גרם אבקת סוכר
40 גרם מיץ לימון
אופן הכנה
1 הכנת העוגה במיקסר עם וו גיטרה מקציף יחד סוכר ,גרדה ,וניל וחמאה כ-10 דקות עד קבלת חמאה רכה ובמרקם קרמי (אפשר להחליף לוו הקצפה ).
2 נוסיף פנימה שליש מקמות הקמח ונערבב במהירות נמוכה מספר שניות
3 לאחר מכן נוסיף שליש נוסף מהקמח
4 לבסוף נוסיף את השליש הקמח הנותר עד ומקפל לאיחוד .
5 נעביר לתבנית אנגליישקייק גדולה או לשתיים קטנות ונאפה ב170 מעלות טורבו כ-35 דקות או עד שקיסם יוצא יבש
6 הכנת הסירפ סוכר: בזמן שהעוגה בתנור מרתיחים את הסוכר עם המיץ לימון עד שהסוכר נמס.
7 לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור שופכים עליה מהסירופ.
8 לגלייז : מערבבים את אבקת הסוכר והמיץ לימון יחד ושופכים על העוגה .
הכנת הקרם:
1 מקציפים את כל המצרכים עד לקרם יציב.
2 מורחים מעל העוגה ומעבירים למקרר לשעה.
לגנאש:
1 ממיסים את השוקולד לבן ושמנת בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה. מוזגים מעל העוגה ומכניסים שוב למקרר להתייצבות מלאה.
2 (במידה ואתם רוצים גנאש יותר לבן – יש להוסיף מעט אבקה לבנה ולטחון עם בלנד מוט).
כמה שהיא יפה ככה היא טעימה. צילום: לין טלקר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם