תבשיל עדשים, טופו ופורציני של אביב משה
מנה טבעונית שווה שמתאימה לארוחת בוקר
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 שיני שום
1 שמן זית
1 כוס עדשים שחורות מבושלות
2 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
10 עלי תרד פרוסים
10 עלי נענע פרוסים
2 כפות פטריות פורציני מושרות במים קצוצות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות אגוזי מלך קצוצים
0.25 כוס חלב סויה
2 כפות מיץ לימון
1 כפית פלפל שאטה גרוס
1 מלח
0.5 כוס קוביות טופו
2 כפות שמן זית
אופן הכנה
1 מקפיצים את שיני השום במחבת
2 מוסיפים את שאר החומרים, מבשלים על אש קטנה כ-5 דקות ומתבלים
3 מעבירים לצלחת הגשה
4 מקפיצים את קוביות הטופו ומסדרים מעל
