רחת לוקום פיסטוק ומי ורדים של מיקי שמו

כשאומרים טורקיה המאכל הראשון שעולה בראשנו היא רחת הלוקום המפורסמת שמזוהה עם המדינה הצבעונית מתוך "אופים עולם" עם מיקי שמו וירדן הראל-פרק טורקיה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לרחת
5 גרגרי מסטיקא גרוסים
15 גרם פטל מיובש
480 מ”ל מים
400 גרם (2 כוסות) סוכר
120 גרם קורנפלור
1-2 כפות מי ורדים
מיץ מחצי לימון
100 גרם פיסטוקים קצוצים
לקישוט
קורנפלור
אבקת סוכר
אופן הכנה
1 מרתיחים 1 כוס מים, סוכר ומיץ לימון.
2 מערבבים קורנפלור וחצי מכמות המים שנותר עד למרקם של טחינה גולמית ומחזירים לסיר לרתיחה שנייה.
3 מנמיכים את האש וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב עד שהתערובת מסמיכה ולבנה.
4 מוסיפים את הפיסטוקים יחד עם המי ורדים.
5 מערבבים את החומרים לקישוט -קורנפלור ואבקת סוכר יחד בתוך שקית זיפלוק.
6 מפדרים מסגרת/ תבנית מלבנית בגודל 18X25 בגובה עד 2 ס”מ בקורנפלור ופיסטוקים טחונים.
7 מוזגים את התערובת, מיישרים ומפדרים שוב בקורנפלור ואבקת סוכר.
8 מקררים ומרגישים.
רחת לוקום ומי ורדים של מיקי שמו
רחת לוקום ומי ורדים של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות