מק אנד צ׳יז בגלגל קממבר לצד ממרח פסטו של עומר מילר
עומר מילר עם שילוב טעמים חדש ומטריף שכולם ירצו לאכול
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 גלגל קממבר גדול
1 חבילת פסטה ריגטוני או פנה
100 גרם גבינת צ׳דר מגוררת
100 גרם גבינת מוצרלה יבשה מגוררת
100 גרם גבינת פרמז׳ן
1 מיכל (250 מ״ל) שמנת מתוקה
1 קורט מלח
1 כפית פלפל שאטה גרוס
לממרח פסטו:
1 צרור בזיליקום
1 צרור רוקט
3 שיני שום
פרוסות אנשובי
1 חופן צנוברים
1 חופן שקדים קלויים
1 פלפל חריף ירוק
3 כפות שמן זית
1 חופן פרמז'ן
0.5 מיץ לימון
אופן הכנה
1 מייצרים קערה אכילה מגלגל הקממבר: מרוקנים את גלגל הקממבר בעזרת כף פריזיאן, חשוב להשאיר שוליים רחבים ועמידים ולהשאיר תחתית עבה מלמטה
2 מחממים מחבת על חום נמוך
3 מניחים את חתיכות הקממבר שהוצאנו מהגלגל על גבי המחבת ומטגנים
4 מוסיפים למחבת את גבינת הצ’דר, המוצרלה היבשה והפרמז'ן
5 מוסיפים מעט שמנת מתוקה ומערבבים באיטיות
6 אחרי שהגבינות נמסו לחלוטין מוסיפים פסטה שבושלה מראש לפי הוראות היצרן ומחממים
7 מכניסים את הפסטה המוקרמת לתוך הקערה מגלגל הקממבר ומניחים על תבנית עם נייר אפיה
8 מתבלים במעט מלח, פלפל שאטה גרוס ועוד קצת פרמזן ומכניסים לטאבון או לתנור שחומם ל – 250 -220 מעלות למשך כ – 15 דקות
9 מכניסים את כל חומרי ממרח הפסטו לבלנדר מוט וטוחנים היטב
10 מפזרים ממרח פסטו על גבי מאפה הקממבר הממולא