מלבי מנגו וקרם קוקוס – מתכון מושלם לקיץ טעים וטבעוני
אריאל בן חמו עם מתכון למלבי פרווה וטבעוני עם מנגו ליאן, מהערבה וקרם קוקוס – תוך 10 דקות ויש לכם קינוח קייצי ומדהים להגיש לשולחן
בשיתוף מנגו ערבה
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
3 שעות (כולל קירור)
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
מלבי מנגו
1 מנגו ליאן, מהערבה
400 גרם קרם קוקוס
שליש כוס סוכר קוקוס
5 כפות קורנפלור
רבע כוס כוס מים
להגשה
1 מנגו ליאן ערבה
קוקוס טחון
שומשום שחור
אופן הכנה
מלבי מנגו
1 טוחנים מנגו קלוף ומגולען למרקם חלק לחלוטין.
2 מניחים בסיר קטן קרם קוקוס, סוכר קוקוס, קורנפלור ומים ומערבבים עד לתערובת חלקה לחלוטין
3 מביאים לסף רתיחה ומנמיכים לאש בינונית. מוסיפים את מחית המנגו ומערבבים עד להסמכה קלה, עד למרקם של מעדן
4 מעבירים לכלי הגשה קטנים ומכסים בצמוד למלבי עצמו למנוע היווצרות של קרום
5 מעבירים למקרר להתגבשות של שלוש שעות עד לילה
6 לפני הגשה מקשטים בקוקוס טחון, מנגו פרוס ושומשום שחור