מלאווח סינייה בשר ב-10 דקות של ג'קי אזולאי

מאפה במילוי בשר, צנוברים וטחינה מבעבעת. כשג’קי אזולאי מנגישה אלינו את המנה הידועה והמוכרת מהמטבח הערבי, מי אנחנו שנתנגד?

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מלאווח סינייה
1 חבילת מלאווח מופשר
2 כפות שמן זית
תערובת עראייס בשומן טלה
לטחינה הלבנה
0.5 כוס טחינה
מיץ מלימון שלם
0.5 כוס מים קרים
מעט מלח
לסלט העגבניות
מעט פלפל שחור גרוס
2 עגבניות מגורדות
מעט שמן זית
אופן הכנה
מלאווח סינייה
1 מטגנים במחבת עם שמן, את תערובת העראיס, עד שהבשר משנה את צבעו ולאחר מכן מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומטגנים עוד 2-3 דק’ ומורידים מהאש.
2 בקערה, מערבבים את כל מרכיבי הטחינה היטב למסה אחידה
3 אופים את המלאווח בתנור “חצי אפייה” במחבת.
4 להרכבת המנה – מניחים מעל המלאווח את הבשר, שופכים בנדיבות טחינה.
5 מכניסים את המלאווח – סינייה לתנור לאפייה ל-5 דקות עד שהטחינה מוקרמת.
6 בקערה נפרדת מערבבים את כל מרכיבי סלט העגבניות.
7 לאחר שהסינייה מוכנה, מפזרים צנוברים ופטרוזיליה קצוצה ומגישים לצד סלט העגבניות.
מלוואח סינייה של ג'קי אזולאי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      מה?

      אופים את המלאווח בתנור “חצי אפייה” במחבת.
      מה??
      תנור
      מחבת

      אופים את המלאווח בתנור “חצי אפייה” במחבת. מה?? תנור מחבת
      Ronen says:
      • הכוונה היא במחבת, כמו שמופיע בסרטון המצורף

        המתכון תוקן

        הכוונה היא במחבת, כמו שמופיע בסרטון המצורף המתכון תוקן
        rotem says: