מלאווח סינייה בשר ב-10 דקות של ג'קי אזולאי

מאפה במילוי בשר, צנוברים וטחינה מבעבעת. כשג’קי אזולאי מנגישה אלינו את המנה הידועה והמוכרת מהמטבח הערבי, מי אנחנו שנתנגד?

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מלאווח סינייה
1 חבילת מלאווח מופשר
2 כפות שמן זית
תערובת עראייס בשומן טלה
לטחינה הלבנה
0.5 כוס טחינה
מיץ מלימון שלם
0.5 כוס מים קרים
מעט מלח
לסלט העגבניות
מעט פלפל שחור גרוס
2 עגבניות מגורדות
מעט שמן זית
אופן הכנה
מלאווח סינייה
1 מטגנים במחבת עם שמן, את תערובת העראיס, עד שהבשר משנה את צבעו ולאחר מכן מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומטגנים עוד 2-3 דק’ ומורידים מהאש.
2 בקערה, מערבבים את כל מרכיבי הטחינה היטב למסה אחידה
3 אופים את המלאווח בתנור “חצי אפייה” במחבת.
4 להרכבת המנה – מניחים מעל המלאווח את הבשר, שופכים בנדיבות טחינה.
5 מכניסים את המלאווח – סינייה לתנור לאפייה ל-5 דקות עד שהטחינה מוקרמת.
6 בקערה נפרדת מערבבים את כל מרכיבי סלט העגבניות.
7 לאחר שהסינייה מוכנה, מפזרים צנוברים ופטרוזיליה קצוצה ומגישים לצד סלט העגבניות.
מלוואח סינייה של ג'קי אזולאי

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: