מלבי עם גרנולה תמרים וחלבה של אבי ביטון
קינוח כוסות חלומי של מלבי מתוך “במטבח עם אמא 4” עם אבי ביטון
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
כוס קורנפלור
5 כוסות חלב או חלב קוקוס
1 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
כפית מי ורדים
גרנולה עם תמרים וחלבה
סילאן

אופן הכנה
1 מערבבים את הקורנפלור והקמח עם כוס חלב עד להמסה.
2 מרתיחים בסיר את שאר החלב עם סוכר ווניל.
3 כשמגיע לרתיחה, מוסיפים את תערובת הקרונפלור וממשיכים לערבב עד הסמכה.
4 מעבירים לקירור למשך 4 שעות לפחות, ומגישים עם גרנולה וסילאן מעל.