ריזוטו חלב קוקוס ומנגו של לאון אלקלעי
קינוח ריזוטו מתקתק בניחוח תאילנדי מתוך “לאון אל דנטה”
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
500 גרם אורז ארבוריו
150 גרם סוכר
1/4 כפית מלח
1 פחית חלב קוקוס
מנגו בשל
אופן הכנה
1 מבשלים את האורז עד שהמים מתאדים לפי הוראות היצרן
2 מוסיפים את חלב הקוקוס וממשיכים לבשל תוך ערבוב
3 ממשיכים להוסיף מים חמים עד לקבלת מרקם של ריזוטו
4 מוסיפים את הסוכר והמלח
5 כאשר האורז מוכן נותנים לו להתקרר מעט
6 מעבירים לצלחות הגשה ומעטרים בפלחי מנגו
