עוגיות שוקולד צי'פס במחבת יצוקה
מתכון לעוגיית שוקולד צ'יפס שכל אחד יכול להכין – קל ופשוט להכנה. מתכונים בעברית של מרתה סטיוארט מתוך "מרתה אופה"

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית
6 כפות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר
1/3 כוס סוכר ארוז חום כהה
1/2 כוס סוכר לבן
1 ביצה גדולה
1 כפית תמצית וניל
1 כוס קמח
1/2 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח גס
1 כוס שבבי שוקולד מריר

אופן הכנה
עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית במחבת
1 מחממים תנור ל – 175 מעלות.
2 בקערה גדולה מערבבים את החמאה ושני סוגי הסוכר.
3 מוסיפים ביצה ותמצית וניל.
4 מוסיפים קמח, סודה לשתיה ומלח.
5 מוסיפים את שבבי השוקולד ומעבירים למחבת ברזל (קוטר 26) שאפשר להכניס לתנור.
6 אופים בין 20 דקות, עד להזהבה.
7 מחכים חמש דקות ומגישים.