פשטידת בשר ואטריות כשרות לפסח של דוד גדג'

מתכון לפשטידת בשר ואטריות כשרות לפסח של דוד גדג', עם האטריות החדשות של אסם – לא תרגישו הבדל בטעם

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חבילת איטריות ללא גלוטן כשרות לפסח אסם
350 גרם בשר טחון
3 כפות שמן זית
2 בצלים גדולים קצוצים גס
4 פיטריות קצוצות
2 כפות רסק עגבניות
1 כף פפריקה
½ כף כורכום
כף מלח
½ כפית פלפל שחור
4 ביצים גודל L
אופן הכנה
מכינים את האטריות:
1 להרתיח 1 ליטר מים (לכל 100 גרם אטריות)
2 להוסיף את האטריות למים הרותחים ובחוש
3 לבשל ללא מכסה על אש בינונית למשך 8 דק
4 כשהן מוכנות, מסננים ושמים בקערה גדולה בצד להתקרר.
5 במקביל קוצצים במעבד מזון בצל, ומטגנים אותו קלות
6 קוצצים את הפטריות במעבד מזון בפולסים, ומוסיפם לבצל
7 מוסיפים את הבשר למחבת ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו ומוכן.
8 מערבבים היטב, מניחים בצד להתקרר.
9 מוסיפים את הבשר המצונן לקערת האטריות.
10 מוסיפים 4 ביצים ומערבבים היטב
11 שמים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 40 דק עד להזהבה
12 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם