לחמניות בשר חלומיות של עינב חקון

מתכון ללחמניות בשר חלומיות שמכינים בקלות בעזרת מיקסר קנווד שף, המיקסר ששוקל, מתפיח ואפילו מאדה את הבצק. שדרגו את המטבח שלכם.ן עם מיקסר שף של קנווד

זמן הכנה
30 דקות
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 קג קמח לחלות
2 כפות שמרים יבשים
רבע כוס סוכר
כף מלח
חצי כוס שמן
600 מ״ל מים
לציפוי:
לערבב חלמון ביצה עם כף סילאן וכף שמן
שומשום
לבשר:
800 גרם בשר טחון טרי (צלעות בקר)
בצל גדול קצוץ דק
רבע כוס צנוברים קלויים
חבילת פטריות קצוצות
תיבול לבשר:
4 כפות שמן זית
כף פפריקה אדומה
כפית כמון
כפית כורכום
כפית ראס-אל-חנות
כפית וחצי מלח
כפית פלפל שחור
2 כפות רסק עגבניות
כף סילאן
חצי כוס מים
אופן הכנה
הכנת הבצק:
1 מחממים תנור על טורבו 180 מעלות
2 במיקסר מחברים וו לישה
3 מוסיפים לקערת המיקסר את כל המצרכים פרט למלח, מפעילים במהירות נמוכה ולשים 10 דקות.
4 מוסיפים את המלח ולשים עוד 5 דקות עד קבלת בצק אחיד ורך.
5 מוציאים את הבצק מקערת המקסר מעבדים לכדור ומעבירים לקערה משומנת מעט.
6 מכסים את הקערה ומתפיחים עד הכפלת הנפח כשעה.
נעבור להכנת הבשר:
1 מחממים מחבת עם שמן זית
2 מוסיפים את הבצל והפטריות ומטגנים עד השחמה טובה.
3 מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים יחד ותוך כדי מפוררים את הבשר עם כף עץ עד שמשנה צבעו.
4 מוסיפים את הצנוברים והתבלינים מערבבים ומבשלים יחד 5 דקות.
5 מניחים להצטננות מלאה.
הכנת הלחמניות:
1 בעזרת הידיים מוציאים מהבצק את האויר ומעבירים למשטח עבודה. מחלקים את הבצק לכדורים 100-120 גרם כל כדור.
2 מעבדים כל כדור עם הידיים מכסים במגבת ומניחים להתפחה 20 דקות לוקחים כל כדור ומוציאים את האויר עם היידיים ומשטחים מעט עם מערוך, מניחים במרכז ממלית הבשר וסוגרים היטב.
3 מעבדים מעט לכדור מסדרים בתבנית אפייה מרופדת ומכסים במגבת להתפחה של נוספת של שעה.
4 מברישים את הלחמניות בתערובת הביצה, מפזרים שומשום ומעבירים לאפיה בתנור שחומם מראש 190 מעלות טורבו כ-25 דקות עד הזהבה טובה
5 מוציאים ומגישים. בתיאבון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם