טבית בשר בסמארט ליד
ארוחה שלמה בסיר אחד – טבית בשר מעולה מאוסובוקו ומח עצם, תבשיל חורפי מושלם לסופ"ש! להכין ברבע שעה ולזלול בכיף

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
6 שעות
כשרות
בשרי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1.5 ק"ג אוסובוקו עגל
2 עצמות מח גדולות
3 כוסות אורז לבן
2 בצלים גדולים
4 כפות גדושות פאסאטה עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
0.25 כף פלפל שחור טחון
0.5 כף בהרט עיראקי
1 קורט הל טחון
1 כף מלח דק
אופן הכנה
הכנה
1 שוטפים את הבשר היטב במים קרים ומשרים את האורז בקערה חצי שעה, מסננים ושוטפים היטב.
2 קוצצים את הבצלים ומטגנים אותם בסיר של מכשיר הנינג’ה סמארט ליד בתוכנית בישול/צריבה. מוסיפים את הבשר לצריבה קלה ולאחר מכן עצמות מח, פאסאטה עגבניות ותבלינים. מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי התבשיל ומבשלים עד לרתיחה.
3 מוסיפים את האורז לסיר, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
4 מעבירים לתכנית בישול איטי בטמפרטורת HI ומבשלים במשך 5-6 שעות.