כריך בשר מפורק בסמארט ליד
בלי לחכות שעות עד שהבשר מוכן – מכינים בשר מפורק ועסיסי בסמארט ליד, מגישים בלחמנייה עם סלט קולסלאו ורטבים ונהנים מכל ביס

זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
בשרי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
בשר מפורק
1.25 ק"ג צלעות בקר או כתף או אונטריב
1 כפית מלח דק
0.5 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף פפריקה מעושנת
1 כפית זרעי שומר
1 כפית שטוחה כמון טחון
500 מ"ל ציר בקר
0.33 כוס רוטב ברביקיו
סלט קולסלאו
1/4 כרוב לבן בינוני
1 גזר בינוני
2 כפות גדושות מיונז
2 כפות מים
0.5 כפית מלח דק
0.25 כפית פלפל שחור גרוס
4 כפות מיץ לימון
הרכבת הכריך
6 לחמניות המבורגר
4 מלפפונים חמוצים בינוניים פרוסים
0.5 כוס רוטב ברביקיו
אופן הכנה
הכנה
1 מכינים את הבשר: מערבבים את התבלינים יחד לתערובת תבלינים. מורחים את הבשר בתערובת התבלינים משני הצדדים. נועצים בבשר את מד החום הדיגיטלי של הנינג׳ה ומניחים בתחתית סיר הנינג׳ה סמארט ליד.
2 מכסים את הבשר עם ציר הבקר ומפעילים את הנינג׳ה על תוכנית סיר לחץ, בחום מירבי (high) למשך שעה וחצי (מומלץ להיעזר בחוברת ההדרכה על מנת לבחור בתוכנית ובפרמטרים הנכונים).
3 כינים את סלט הקולסלאו: קוצצים את הכרוב והגזר ומעבירים לקערה.
4 בקערה קטנה מערבבים היטב את המיונז, המים, המלח, הפלפל והלימון.
5 פורסים את המלפפונים החמוצים לפרוסות.
6 כאשר הבשר מוכן, מוציאים אותו מהסיר, מפרקים באמצעות 2 מזלגות לסיבים מופרדים, ומחזירים לסיר בו הציר בו התבשל הבשר. ניתן להמשיך לבשל חצי שעה בציר או רק לערבב ולהגיש.
7 מרכיבים את הסנדוויץ: חוצים את הלחמנייה לשניים, מניחים שכבה נדיבה של סלט קולסלאו, מלפפונים חמוצים, ובשר, מוסיפים רוטב ברביקיו לפי טעם אישי, סוגרים ומגישים. בתיאבון.