טרייפל פירות עם קציפת וניל וגרנולה עם מיקי שמו
מיקי שמו עם מתכון לקינוח כוסות חגיגי, פשוט וקל להכנה: טרייפל וניל, פירות העונה וגרנולה. כמה טעים, ככה כיף גם להכין

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לקצפת וניל:
1 ורבע מיכל שמנת מתוקה (300 מ״ל)
1 ורבע חלב (300 מ״ל)
40 גרם אינסנט פודינג וניל (2 כפות)
לסלט פירות:
2 תפוחי פינק ליידי (חתוכים לקוביות)
1 אשכולית אדומה(רק בקבוקים)
1 חופן ענבים שחורים
1 חופן ענבים ירוקים
1 בננה פרוסה
מיץ מ2 תפוזים
1 כפית תמצית וניל איכותית
1/2 כוס סוכר
3 כוסות מים
לגרנולה:
75 גרם סילאן/דבש
25 גרם חמאה
150 גרם תערובת גרעינים(חמניה,דלעת,שומשום,פשתן)
50 גרם פיסטוק קלוף
50 גרם שקדים שלמים
אופן הכנה
מכינים את סלט הפירות:
1 מכניסים את הפירות לקערה רחבה.
2 מפזרים מעל את הסוכר ומוזגים את המיץ תפוזים, תמצית וניל ומים.מערבבים , מכסים בניילון ומקררים עד לשימוש.
מכינים את הגרנולה:
1 ממיסים את הדבש/הסילאן עם החמאה.
2 מוזגים על גבי תערובת הגרעינים והאגוזים ומערבבים היטב.
3 מחממים תנור ל – 150 מעלות ומשטחים ע״ג תבנית מרופדת בנייר אפיה.אופים כ30-40 דקות עד להזהבה.(סילאן פחות זמן).
מכינים את הקצפת:
1 מכניסים לקערת המיקסר את את השמנת מתוקה,חלב ואינסטנט פודינג וניל .מקציפים במהירות בינונית כ-5 דקות עד לקבלת קצף יציב(אך לא מידי).
מרכיבים את הטרייפל:
1 מעבירים לקערת הטרייפל את הסלט פירות. (השכבה התחתונה).
2 מוזגים את הקציפת וניל ומעטרים בגרנולה.
3 ניתן לבזוק מעל מעט אבקת סוכר ולהגיש. בתאבון