מילקשייק אייס קפה

ידעתם שאפשר להכין מילקשייק בנינג'ה קרימי? קבלו מתכון פשוט ומעולה של מילקשייק אייס קפה מפנק שמגישים עם קצפת וקינמון

קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
24 שעות ו-10 דק׳
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מילקשייק אייס קפה
2כפות גדושות קפה נמס
2-3 כפות סוכר לבן, לפי הטעם
1/2 כוס מים רותחים לשימוש לפני ההקפאה
1.5 כוסות חלב 3%
1 כפית תמצית וניל
1/4 כוס מים רותחים לשימוש אחרי ההקפאה
הגשה
1 קורט קינמון טחון
2 כפות קצפת מוכנה קנויה
אופן הכנה
1 שמים בכוס הערבול של הנינג’ה קרימי את הקפה הנמס, הסוכר והמים הרותחים. מערבבים היטב עד שהסוכר והקפה מתמוססים במים.
2 מוסיפים את החלב והווניל ושוב מערבבים היטב. מקפיאים למשך 24 שעות.
3 כעבור 24 שעות פותחים את המכסה ויוצקים ¼ כוס של מים רותחים.
4 מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “מילקשייק”. מגישים מייד עם קצפת וקינמון מעל.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם