מילפיי מושחת של טוני משיח
לא משנה איך תקראו לזה, זה טעים: עוגת נפוליאון, או מילפיי או קרמשניט – יש פה טוויסט של מנגו – מתכון של טוני משיח

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
מתכון ל 4 מנות:
1/2 ק”ג בצק עלים
אבקת סוכר
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג
1/2 כוס מיץ מנגו /חלב למי שלא אוהב
1 מנגו
1 חבילת שוקולד חלב עם אגוזים
1/2 כוס פיסטוק קלוי קצוץ
אופן הכנה
1 קורצים עם קורצן עוגיות בצורת לב את הבצק העלים
2 מניחים על מגש עם נייר אפיה ומחוררים את הבצק בעזרת מזלג
3 אופים בתנור שחומם מראש ל – 220 מעלות, ברגע שהבצק מתחיל להזהיב, זורים מעט אבקת סוכר ומכניסים לסיום אפיה עוד כמה דקות (הסוכר יתקרמל וייצור קריספיות נעימה בפה)
4 מקציפים את השמנת עם האינסטנט פודינג עד שהמרקם הופך יציב
5 מוסיפים את מיץ המנגו בהדרגה תוך כדי הקצפה
6 מעבירים לשק זילוף עם צנטר עלה כותרת (צורת טיפה)
7 ממיסים את השוקולד ומורחים על נייר אפיה, מקררים וקורצים לבבות בגדלים שונים
8 בעזרת כפית פריזיאן יוצרים כדורים מהמנגו
9 להרכבה: מזלפים בנדיבות קרם על כל עלה בצק עלים, מניחים מעל את המנגו והשוקולד, זורים מעט אבקת סוכר בצדדים ומוסיפים מעט פיסטוק קצוץ