עוגיות קוקוס למימונה ולחינה

עוגיות קוקוס עם אננס ואגוזים שרואים כמעט רק במימונה וחינה מרוקאית של הבלוגרית יפה ימין

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

330 גר' שימורי אננס מסונן
2 פרוסות אננס יבש
100 גר' סוכר
1 סוכר וניל
250 גר' קוקוס
1/2 כוס אגוזי מלך גרוסים
לציפוי:
200 גר' פונדנט (מוכן)
2 כפות מים לדילול
צבעי מאכל ג'ל לפי בחירה
עטרות מנייר מס' 2
אופן הכנה
1 מכניסים לקערה את האננס המסונן והיבש מוסיפים את שני סוגי הסוכר ומרתיחים.
2 במיקרוגל כ-5 דקות מערבבים היטב ומחזירים למיקרוגל לעוד 5 דקות בודקים כל הזמן למנוע חריכה. מצננים היטב. מעבירים למיקסר עם וו גיטרה מוסיפים קוקוס אגוזים ומערבבים עד שהחומרים מתמזגים ,צרים עיגולים מהתערובת מעבירים למקרר להתייצבות כשעה.
3 ממסים את הפונדנט בבן מרי(סיר עם מים מבעבעים ומעל קערה) מוסיפים 2 כפות מים עד קבלת דלילות רצויה.
4 מנמיכים להבה טובלים את כדורי הקוקוס בפונדנט ומניחים לייבוש על רשת.
5 ניתן להוסיף צבע מאכל עפ"י רצונכם ולטבול את כדורי הקוקוס ולזלף מעל עם הפונדנט.
6 מסדרים בקופסא מספר שכבות ומקפיאים במקרר עד חודש. חורצים עם סכין מגלענים את התמרים.

לבלוג של יפה ימין לחצו פה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות