נודלס עם עוף קל להכנה של מאמא מור

מתכון לנודלס מוקפצים עם עוף ורוטב מושלם של מאמא מור אליאסי, כשמה שהכי חשוב במנה – זה שמן השומשום הישראלי והאיכותי של מסיק קיבוץ מגל. יא מאמא איזו מנה מדהימה!

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חצי קילו חזה עוף פרוס לרצועות
כפית שמן שומשום של מסיק קיבוץ מגל
2 כפות רוטב סויה בהירה
כף רוטב סויה כהה
כפית סילאן/דבש
לציפוי – קורנפלור ושומשום
שמן לטיגון
2 חבילות נודלס
שליש כרוב לבן
2 גזרים
1 זוקיני
סלסלת פטריות
חצי קופסאת תירס
6 שיני שום
2 ס״מ ג׳ינג׳ר
לרוטב:
1/4 כוס רוטב סויה בהירה
כף סויה כהה
1/4 כוס רוטב טריאקי
1/4 כוס רוטב צ׳ילי מתוק
כף דבש/סילאן
כפית שמן שומשום של מסיק קיבוץ מגל
אופן הכנה
1 משרים את רצועות העוף במרינדה למשך שעה. טובלים ומטגנים להזהבה.
2 קוצצים את כל הירקות ומקפיצים עם שמן בחום גבוה עד שהם מתרככים מעט
3 מוסיפים את העוף המטוגן, את הנודלס ואת הרטבים ומערבבים הכל יחד
4 מפזרים שומשום לפני ההגשה
יא מאמא איזה שילוב! צילום: מור אליאסי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם