פסטייה מרוקאית ללא גלוטן של אבי ביטון

אבי ביטון עם פסטייה מרוקאית משגעת בעיצוב מהמם שתגנוב את ההצגה בכל סעודה. מתוך התוכנית “פשוט לבשל”.

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרכיבים ל- 4 סועדים:
750 גרם פרגיות קצוצות
0.25 כוס שמן זית
2 בצלים פרוסים דק
0.25 כפית פטרוזיליה
0.5 כפית מלח
0.25 כפית פלפל שחור
0.5 כוס צימוקים
10 משמשים מיובשים קצוצים (אפשר להמיר בפירות יבשים אחרים שאוהבים)
1 כפית קינמון
3 כפות פירורי לחם ללא גלוטן
1 חבילת דפי אורז
להברשה – שמן זית
להגשה:
0.5 כוס שקדים פרוסים קלויים
0.5 כוס פיסטוקים קצוצים
מעט דבש
אבקת סוכר
מעט קינמון
עלי נענע
פסטייה מרוקאית ללא גלוטן של אבי ביטון
פסטייה מרוקאית ללא גלוטן של אבי ביטון | צלם- אייל גוטמן, סטיילינג- קרן ברק
אופן הכנה
הכנת המילוי:
1 במחבת כבדה, מחממים שמן, מוסיפים את הבצל ומעט מלח ומטגנים היטב.
2 מוסיפים את הפרגית למחבת ומתבלים במלח, פלפל וקינמון.
3 מוסיפים את הפירות היבשים והפיסטוקים והשקדים הקצוצים ומערבבים היטב.
4 קוצצים פטרוזליה ומוסיפים למחבת יחד עם דבש וממשיכים לבשל עד שבשר הפרגית מוכן.
5 מוסיפים פירורי לחם לתערובת הבשר, מערבבים היטב ומצננים בטמפרטורת החדר.
6 משרים 2 דפי אורז במים ומניחים על מגבת לייבוש.
7 ממלאים בבשר את דף האורז, מקפלים לצורה הרצויה.
8 מניחים את הפסטיות בתבנית ומברישים במעט שמן זית.
9 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 250-220 מעלות כ-7-10 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
הגשה:
1 מניחים את הפסטייה על מצע דבש.
2 מפזרים מעל פיסטוקים, אגוזים טחונים ובוזקים אבקת סוכר ומקשטים בעלי נענע.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם