גזר מרוקאי

סלט גזר מרוקאי, קל להכנה, גזר מבושל עם שום, כמון וכוסברה. סלט שמככב בחגים על השולחן אבל בתכלס למה לא כל שישי

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
25 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6 גזרים קלופים וגדולים חתוכים לטבעות
2 שיני שום כתושות
4 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון קטן
כף אריסה
1/2 כפית כמון
מלח לפי הטעם
1/4 כוס כוסברה קצוצה

אופן הכנה
1 מכניסים לסיר בינוני מים ומביאים לרתיחה, מוסיפים לסיר כף מלח ואת הגזרים ומביאים לרתיחה שנייה. מבשלים את הגזרים כ-10 דקות עד לחצי ריכוך, מוציאים את הגזרים לסינון
2 בקערה גדולה מערבבים את הגזרים עם שום, שמן זית, לימון, אריסה, מלח וכוסברה
3 מתקנים תיבול ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות