דג סלמון ברוטב מרוקאי

דג סלמון ברוטב מרוקאי שיגרום לכם ללקק את הצלחת! מפלטים לשלמות את נתחי הסלמון, מבשלים את הרוטב, מוסיפים את הדג, מבשלים ומגישים

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
40 דק'
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

800 גרם סלמון טרי
4 כפות שמן קנולה
1 פלפל אדום בינוני חתוך לרצועות
5 שיני שום פרוסות
2 כפות פפריקה מתוקה
4 עגבניות בינוניות קצוצות
0.25 כוס מיץ לימון – מיץ מלימון אחד
1 צרור כוסברה קצוצה דק
אופן הכנה
הכנה
1 בעזרת סכיני נינג׳ה מנקים את נתח הדג, מורידים את העור ומפלטים עצמות, חותכים לקוביות בגודל של 2*2 ס״מ ומניחים בצד.
2 מחממים במחבת רחבה של נינג׳ה מעט שמן. כאשר השמן חם מספיק מוסיפים את רצועות הפלפל והשום ומטגנים למשך כ-2 דקות.
3 מוסיפים את הפפריקה ומערבבים היטב, מטגנים במשך 2 דקות נוספות.
4 מוסיפים את העגבניות, מיץ הלימון ואת הכוסברה הקצוצה ומערבבים, מבשלים במשך כ- 2 דק׳ נוספות.
5 מוסיפים את נתחי הדג שחתכנו קודם ומכסים אותם ברוטב. מכסים את המחבת ומבשלים במשך כ- 10 דקות עד שהסלמון התבשל היטב, ורדרד ונימוח (זהירות לא לבשל יתר על המידה על מנת לא לייבש את הסלמון). בתאבון.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם