סלט מוצרלה ועגבניות – טעימה מאיטליה מאת אביב משה
אביב משה ארגן לכם טיסה לאיטליה בביס אחד
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
400 גרם גאודה
1 חבילת מוצרלה
1 מכל שמנת מתוקה
8 עגבניות שרי
8 עגבניות מנומרות
8 עגבניות תמר
4 גבעול טימין
1 מלח לפי הטעם
1 כפית סוכר
כפות שמן זית או אבוקדו
1 כף חומץ בלסמי מצומצם
2 קרוטונים מ – 2 פרוסות לחם
עלי בזיליקום מטוגנים ( לקישוט)

אופן הכנה
1 מחממים את השמנת על אש נמוכה.
2 מוסיפים את גבינת גאודה ומערבבים עד שמתקבל מרקם סמיך.
3 מזלפים את הגבינה המותכת לצלחת הגשה.
4 מחממים מחבת עם שמן זית/אבוקדו.
5 צולים את העגבניות במחבת.
6 מוסיפים טימין, מלח וסוכר עד לריכוך והשחמה היפה.
7 מוסיפים לצלחת.
8 מזלפים חומץ בלסמי מצומצם מעל המנה ומקשטים בקרוטונים ובעלי בזיליקום מטוגנים.