כרובית אפויה עם מוצרלה
מתכון שכל אחד יכול להתמודד איתו, פשוט, טעים ואפילו בריא! מתוך הבלוג אינסטגרם של נועה מתכונים קלים וטעימים

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
כרובית אחת
רבע כוס שמן זית
2 כפות פרמזן מגורד
2 שיני שום כתושים
1/2 כף פפריקה מתוקה
מלח ופלפל
100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
אופציונלי: פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 200 מעלות
2 חותכים לפרוסות עבות את הכרובית
3 מערבבים בקערה את כל המרכיבים (מלבד המוצרלה) ומורחים את התערובת על פרוסות הכרובית
4 מכניסים את הכרובית לתנור ל 20 דקות
5 מוציאים את הכרובית האפויה, מפזרים את המוצרלה ומחזירים לתנור ל 6 דקות נוספות
6 מגישים חם!