פשטידת פטריות שתחוסל תוך כמה דקות
כמה שהמתכון הזה קל ככה הפשטידה הזו טעימה, הילדים שלכם יעופו עליה, הנכדים שלכם יעופו עליה, החברים שלכם לא יוכלו להפסיק לאכול וסביר שהיא תחוסל תוך כמה דקות

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 חבילות פטריות שמפניון טריות פרוסות (או פחית פטריות פרוסות ומסוננות)
3 בצלים קצוצים
קצת שמן לטיגון
250 גרם גבינה לבנה 5%
200 מ"ל שמנת חמוצה
2 כפות שטוחות אבקת מרק פטריות אורגני
1 כף גדושה קורנפלור
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
4 ביצים
לתיבול: אגוז מוסקט, מלח ופלפל
(לא חובה – רק אם אוהבים) שמיר ועירית קצוצים
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות
2 מטגנים את הבצלים הקצוצים בשמן עד שהם מזהיבים
3 מוסיפים לבצל פטריות וממשיכים לטגן עוד 5 דקות ואז מוסיפים אבקת מרק, קורנפלור ותבלינים מערבבים היטב ומורידים מהאש לצינון
4 בינתיים בקערה נפרדת מערבבים ביצים, שמנת חמוצה , גבינה לבנה וחצי מכמות הגבינה הצהובה
5 מאחדים את 2 התערובות ומערבבים היטב (זה השלב בו מוסיפים את השמיר והעירית)
6 מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ומפזרים מעל את הגבינה הצהובה שנותרה
7 מכניסים לתנור החם ואופים כ-30 דקות עד להשחמה
פשטידת פטריות
מה גודל התבנית המתאימה לפשטידה says:
תבנית עגולה קוטר 22-24
תבנית עגולה קוטר 22-24
רועי says:
הקפאה לפני אפיה
האם היא תהיה טובה אם אכין ואקפיא לפני אפיה ?
האם היא תהיה טובה אם אכין ואקפיא לפני אפיה ?
דבורה says:
2 חב׳ פטריות טריות משתוות בכמות לקופסת פטריות בשימורים ?
סתיו says:
נכון
נכון
rotem says: