קיש פטריות הכי פשוט להכנה

קיש פטריות וגבינות על בצק פריך מוכן שלא צריך לעבוד קשה בשבילו

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בצק פריך מופשר לפי הוראות צרכן
5 כפות שמן זית
1 בצל סגול בגודל בינוני חתוך לקוביות
2 סלסלות פטריות חתוכות לרבעים
150 גרם גבינת פטה 16% מפוררת
200 גרם גבינה צהובה מגוררת
½1 מיכלי שמנת מתוקה
מלח ופלפל שחור גרוס
3 ביצים
2 כפות קמח
קורט אגוז מוסקט מגורר
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180
2 מרדדים את הבצק לתבנית 24, מדרים את הבצק גם בדפנות, חותכים את הבצק המיותר
3 מחוררים במזלג, מניחים מעל הבצק נייר אפייה ושעועית כמשקולת ומכניסים לתנור לאפייה עיוורת של 20 דקות
4 מוציאים מהתנור ומניחים בצד
5 בקערה מערבבים את הגבינות עם הפטריות. מתבלים במלח ופלפל ומניחים מעל הבצק
6 טורפים את השמנת המתוקה עם הביצים, אגוז המוסקט והקמח
7 יוצקים מעל תערובת הפטריות ששפכנו על הבצק את תערובת השמנת והביצים
8 מנערים את התבנית ודופקים אותה על השיש כדי שהתערובת תתפזר באופן אחיד בתוך התבנית
9 אופים כ – 45 דקות או מעט יותר עד להתייצבות המילוי (לבדוק עם קיסם/מזלג)
10 מצננים לפני שמגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות