ריזוטו גבינה ופטריות במיקרוגל של ארז שאול
לא להאמין שאפשר להכין ריזוטו במיקרוגל! מתכון של ארז שאול לריזוטו גבינה פטריות קרמי, עשיר בריחות וטעמים

זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
5 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
50 גרם חמאה
3 כפות שמן זית
3 בצלי שאלוט
2 שיני שום
2 פיטריות שמפיניון גדולות
200 גרם ריזוטו
רבע כוס יין לבן
מיכל שמנת מתוקה
חופן פרמזן מגורד
קורט מלח
500 מ״ל ציר ירקות
אופן הכנה
1 יש לקחת קערה שמתאימה למיקרו ולהכניס את כל המרכיבים לפי הסדר הרשום במתכון.
2 יש להכניס את הריזוטו הפעם הראשונה ל 10 דקות עבודה
3 יש לשים שוב את הריזוטו ל 8 דקות נוספות ( ניתן לפנק בעוד 2 כפות פרמז'ן)
4 להגיש חם ובתאבון!