נמסיס פצפוצי אורז של אור שפיץ ללא גלוטן

קינוח שלמות מתוק וללא גלוטן לפניכם שכל אחד חייב להכין בבית ולהגיש לשולחן בסוף הארוחה (או לפניה) חטיף שוקולד אורז עם קרם מסקרפונה כל טעים מתוך הבייקרי של אור שפיץ פרק 4

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

256 גרם שוקולד מריר
160 גרם חמאה
120 גרם סוכר
200 גרם ביצים
80 גרם סוכר + 172 מ”ל מים למי סוכר
לשכבת קראנץ
200 גרם פצפוצי אורז
400 גרם מחית בטעם פררו חלב
מרכיבים למקפא מסקרפונה
250 גרם גבינת מסקרפונה
100 גרם אבקת סוכר
נמסיס פיצפוצי אורז של אור שפיץ
צלמת- נופר בוגנים
אופן הכנה
קרם מסקרפונה
1 מערבבים במיקסר את הגבינת מסקרפונה עם האבקת סוכר.
2 מעבירים לשקית זילוף את התערובת.
3 מניחים נייר אפייה על תבנית ומזלפים את הקרם מסקרפונה למלבנים.
4 מעבירים למקפיא לשעתיים.
הכנת העוגה
1 ממיסים בקערת זכוכית את החמאה והשוקולד יחד.במיקרוגל עד שהוא נמס לחלוטין.
2 מכינים בקלחת את המי סוכר-ממיסים את הסוכר והמים.
3 במיקסר מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר.
4 מוסיפים את מי הסוכר לשוקולד ומאחדים את המסות.
5 מכניסים בהדרגה את התערובת שוקולד לקערת המיקסר עם הביצים וממשיכים להקציף עד לתערובת אחידה.
6 מוזגים את כל התערובת לתוך שתי תבניות אינגלישקייק חד פעמיות מנייר ומעבירים לאפייה בתנור של חום 145 ל20 דקות שכבת הקראנץ.
7 מערבבים יחד פצפוצי אורז ומחית בטעם פררו חלב בתוך שקית זיפר או בקערה.
8 מוציאים את העוגות מהתנור ומקררים אותן.
הרכבה
1 מורחים מעל הנמסיס את התערובת פצפוצי אורז וחותכים למלבנים.
2 שמים מעל כל מלבן את זילוף המסקרפונה שהיה בהקפאה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות