ניגירי על קרח של השף יחי זינו
השף יחי זינו מכין ביחד עם השף מידן סיבוני מנת רושם מהמטבח האסייתי שאי אפשר לעמוד בפניה – ניגירי על קרח. מתוך התוכנית "ים של דגים"
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
סוגים שונים של דגים נאים
אורז לסושי מוכן
ווסאבי
פרחים אכילים
אופן הכנה
1 חותכים את הדגים לצורה של ניגירי (מלבני)
2 מניחים ביחד עם נגיעה של ווסאבי מעל האורז.
3 מגישים בכלי מתאים על הר של קרח.
4 מקשטים בכמה פרחים אכילים.
בתיאבון.