קוקטייל בים אולד פאשן
אין כמו קוקטייל אמריקאי מיושן וחזק לצד הבשר. קוקטייל על בסיס וויסקי, חזק, מתובל ומתקתק שישתלב נהדר עם טעמי הבשר הצלוי.
בשיתוף הכרם
מתכון של המיקסולוג דניאל קיסלסי
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
60 מ"ל ג'ים בים לבן
10 מי סוכר
3 דשים של ביטר טרוט ארומטיק.
תפוז לקישוט
אופן הכנה
1 לערבב את כל המרכיבים בכוס עירבוב מלאה בקרח
2 לסנן ללאון בול עם קרח חדש
3 ולקשט בטוויסט תפוז.
*צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות!